Resurse gratuite pentru site-ul sau blogul dvs.

Sectiunea resurse webmasteri va ofera cateva recomandari pentru a va creste numarul de vizitatori pe site-ul sau blogul dvs., mai mult pentru a va fideliza vizitatorii.

1. Va recomandam inserarea in paginile dvs. web a unor scripturi gratuite oferite de portalul de stiri StiriLaZi.ro care vor afisa continut de larg interes, actualizat regulat. Site-ul va ofera si posibilitatea de a va genera simplu grafica dorita pentru oricare din urmatoarele tool-uri astfel incat acestea sa se incadreze perfect in designul site-ului sau blogului dvs.:

– Stiri pentru site-ul dvs. – aveti posibilitatea de a alege ce categorie de stiri doriti sa afisati.
– Preluare date meteo – aveti posibilitatea de a alege localitatile pentru care doriti sa fie afisata temperatura.
– Afisare curs valutar pe site-ul propriu – aveti posibilitatea de a decide pentru ce valute doriti sa fie afisat cursul de schimb BNR.
– Calendarul zilei – va ofera posibilitatea de a afisa in site-ul sau blogul propriu cele mai importante evenimente petrecute de-a lungul timpului la o anumita data.

2. Va mai recomandam sa oferiti vizitatorilor dvs. si posibilitatea de a-si testa viteza de reactie folosind un test dragut si chiar amuzant oferit gratis de site-ul TesteRapide.net webmasterilor ce doresc sa-si imbogateasca si diversifice continutul prezentat pe propriile site-uri sau bloguri – detalii aici.